Over Van Helden Vastgoed

Van Helden Vastgoed is specialist in het ontwikkelen van vastgoed. Dat doen we zowel voor onze portefeuille als voor derden. We ontwikkelen, verhuren en verkopen woningen, commercieel vastgoed en zorgcentra.

Persoonlijke benadering
Van Helden Vastgoed is in 2003 opgericht door de familie Van Helden. Dennie van Helden heeft samen met Christ van Helden de dagelijkse leiding. Persoonlijk contact staat bij ons voorop. Daarom hanteren we korte lijnen. We bouwen graag een vertrouwensband op met onze relaties. Zo kunnen we beter adviseren, beter meedenken en sneller handelen. Graag horen uw vragen, opmerkingen en ideeën, zodat we samen kunnen werken aan innovatieve mogelijkheden en doordachte oplossingen.

Dennie van Helden

Dennie van Helden heeft samen met Christ van Helden de dagelijkse leiding en zijn samen eigenaar en oprichter van Van Helden Vastgoed. Dennie houdt zich voornamelijk bezig met het ontwikkelen en bouwen van nieuwe projecten. "Door snel en adequaat te handelen kunnen wij snel inspringen op nieuwe projecten. Mede door de structuur binnen ons bedrijf kunnen wij snel beslissingen nemen".

Mascha Bertens

Mascha is sinds 2010 werkzaam bij Van Helden Vastgoed waar zij mede verantwoordelijk is voor de financiële en administratieve afhandeling van de totale administratie. Tevens is Mascha vaak het eerste aanspreekpunt voor bestaande huurders binnen het bedrijf.

Malou Snoeren

Malou is verantwoordelijk voor financiële overzichten, servicekosten en fiscale zaken binnen Van Helden Vastgoed. In haar dagelijkse werkzaamheden heeft Malou veel contact met banken en accountants, daarnaast verzorgt zij een gedeelte van de administratie.

Sander Mols

Sander Mols is projectleider binnen Van Helden Vastgoed. Hij begeleidt bouwprojecten vanaf tekening tot realisatie, daardoor is hij volledig geïnformeerd over de projecten. De samenwerking met de klant is hierdoor helder en duidelijk en kan er snel worden omgegaan met vragen.

Roy Raaijmakers

Sinds 2010 is Roy projectleider bij Van Helden Vastgoed. Roy begeleidt met name de bouw van zorgcentra, door zijn ervaring worden de objecten volledig conform de laatste eisen gerealiseerd.