Alles onder één dak.

Ontwikkeling. Bouw. Verhuur.

Wat we doen

Het ontwikkelen en uitvoeren van bouwprojecten, van A tot Z. Dat is waar we goed in zijn bij VanHelden Vastgoed. Wij ontwikkelen en begeleiden projecten van begin tot het eind. Daarbij staat een persoonlijke benadering voorop. Door de korte lijnen, zowel binnen Van Helden Vastgoed als met de diverse samenwerkende partners, spelen wij direct in op de wensen van de opdrachtgever.

Wat doen we

Van Helden Vastgoed verhuurt en beheert bedrijfspanden, kantoorruimtes, zorgvastgoed en woningen in de regio Tilburg-Oisterwijk. Veel van deze panden zijn in eigen beheer gebouwd en/of verbouwd, waardoor wij bij uitstek de mogelijkheden kennen van de ruimte en direct kunnen inspringen op uw huurwensen.

Hoe werken we

Alle panden liggen in de directe omgeving, waardoor wij snel kunnen schakelen met huurders ofbijvoorbeeld servicediensten. Ons ervaren en goed op elkaar ingespeelde team zorgt ervoor dat ugeen omkijken heeft naar uw bedrijfsruimte of woning.

Bouw

Van Helden Vastgoed bouwt woningen, kantoren en (bedrijfs)hallen. Daarnaast doen we (grote)renovaties en zijn we gespecialiseerd in de ontwikkeling van zorgcentra. Natuurlijk bouwen we onze eigen projecten en beheren en onderhouden we onze eigen panden.

Hoe we werken

Zelf bouwen past helemaal in onze filosofie om projecten volledig zelfstandig uit te voeren en te beheren. We zijn ervan overtuigd dat we adequater, sneller, duurzamer en klantgerichter handelensinds we in eigen beheer ontwikkelen en bouwen. Bent u benieuwd wat we voor u of uw organisatie kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contactmet ons op.

En, wat zou u realiseren met een partner waarbij alles mogelijk is?
 • PROJECTEN

  33

 • SINDS

  2003

 • VASTE PARTNERS

  4

 • FTE'S

  6

Morgen Internet - Zorgeloos website